- Publicitate -
Ad imageAd image

O investitie urat mirositoare – Toaletele ecologice mobile, o rusine pentru Baia Mare – In Primarie, insa, nu se simte nimic (FOTO

Ad imageAd image

Eco-toaletele publice din Baia Mare continua sa ramana la fel de respingatoare precum le stim de la instalarea lor. In repetate randuri, presa locala a atras atentia asupra acestei afaceri urat mirositoare, insa Primaria nu misca un deget pentru a le face utilizabile, in conditii decente.

Cateva imagini surprinse de un cititor ZiarMaramures.ro, la intrarea in Cimitirul „La Nuci” (langa Stadionul „Viorel Mateianu”), arata exact la ce sunt bune toaletele in care s-au investit miliarde bune, in vremea mandatului lui Cristian Anghel.

In primul set de fotografii, se observa o femeie. Este ceva mai in varsta. Doamna da sa intre in prima dintre cabine, dar nu reuseste, din cauza apei care balteste peste tot si a unei conducte de plastic care duce spre nicaieri. Alege a doua cabina, a carei singura calitate este ca are usa inchisa. Odata deschisa, sperantele se risipesc repede. Un spatiu de 1 x 1m, gretos, urat mirositor si dotat cu nimic.

Evident, femeie fiind, are pretentia unei minime decente intr-o toaleta. Asa ca porneste in cautare de… hartie igienica. Dar pana la primul non-stop e cale lunga, asa ca se multumeste si cu cateva frunze gasite prin apropiere. Finalul e unul fericit. Femeia scapa cu bine, fara a lesina, dupa aventura in oribila cabina, a carei usa s-a inchis doar pe jumatate. Noroc ca toaletele sunt atat de respingatoare incat nu atrag privirile curiosilor.

Ciprian DRAGOS

Foto telefon mobil

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu