- Publicitate -
Ad imageAd image

Umbla vorba prin oras: Chiulangiul Sorin Bota, pe lista neagra a lui Adrian Nastase – Obscurul senator, penalizat pentru absenteism de la sedintele PSD

Ad imageAd image

Senatorul-chiulangiu Sorin Bota, a carui prezenta la vot in Parlament nu l-ar indreptati sa ia mai mult de o treime din indemnizatia de demnitar, are probleme si in partid. Si tot din cauza absenteismului. Pentru laborioasa munca la FF depusa ca presedinte al Departamentului Transport si Infrastructura din cadrul PSD, Bota a fost pus pe lista neagra a lui Adrian Nastase, presedintele Consiliului National al partidului.

In cadrul sedintelor prezidate de Nastase, la care participa (in cazul lui Bota a se intelege un NU in fata) presedintii departamentelor si secretarii social-democrati, fostul premier a constatat tot mai frecvent lipsa chiulangiului Bota.

Umbla vorba printre cei trandafiri ca obscurul senator de Maramures urmeaza a fi inlocuit cu Miron Mitrea, care s-a cerut pentru functia respectiva. Greu cu sedintele astea! Ne intrebam ce face Bota la Bucuresti toata saptamana. Ca doar ii platim vreo 300 milioane lei pe luna ca sa-l tinem acolo.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu