- Publicitate -
Ad imageAd image

SCANDALOS: Alegeri masluite, la PNL Maramures – Delegatii au primit biletele pe care era indicat modul in care sa voteze (FOTO)

Ad imageAd image

Alegerile la PNL Maramures, care au avut loc sambata, au aratat mai multe tabere liberale disperate sa obtina scoruri cat mai mari pentru candidatii pe care i-au sustinut. Indiferent de grupare, s-a mers pe varianta indicarii clare a modului in care TREBUIE votat.

La intrarea in sala, pe parcursul intrunirii sau inaintea exprimarii votului, s-a purtat moda biletelelor cu indicatii precise referitoare la candidatii vizati. In unele cazuri s-a mers cuprecizarea clara a numelor acestora si diverse semne puse in dreptul lor. In altele, s-a optat pentru o varianta cifrata, numerele reprezentand pozitia fiecarui candidat pe liste.

Asa ca lucrurile au fost foarte clare, iar strategia a functionat, cel putin pentru echipa castigatoare. Evident, acelasi lucru am fi putut spune si daca rezultatul era altul. Cu alegeri masluite, PNL a urmat exemplul altor partide unde aranjamentele inaintea voturilor decisive sunt binecunoscute. Fotografiile atasate materialului vorbesc de la sine.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu