- Publicitate -
Ad imageAd image

Box: Lucian Bute vs. Jessey Brinkley: victorie prin knock-out pentru roman, in repriza a noua – Bute isi pastreaza centura de campion mondial

Ad imageAd image

Lucian Bute si-a pastrat centura de campion mondial la categoria super-mijlocie, in versiunea IBF, dupa ce l-a invins, prin knock-out in repriza a noua, pe americanul Jessey Brinkley. Meciul care s-a desfasurat la Montreal, in Canada, a fost urmarit de peste 11.000 de spectatori.

Romanul a dominat autoritar partida, victoria inainte de limita venind logic. Lucian Bute doreste acum sa unifice centurile de campion mondial la toate versiunile.

Rudel Obreja, presedintele Federatiei Romane de Box, a declarat ca „Lucian Bute este un bun national si ca a facut iarasi un meci mare. Avem in vedere organizarea unui meci pentru Lucian, dar acum trebuie sa savuram succesul”.

Rudel Obreja s-a mai declarat nemultumit de faptul ca niciun post de televiziune din Romania nu a transmis acest meci, iar primul ministru a promis ca va organiza o gala pentru Lucian Bute la Bucuresti, lucru care nu s-a intamplat.

Lucian Bute va sosi in tara in 23 octombrie, cand urmeaza sa fie organizata siu o conferinta de presa. Inaintea partidei, organizatorii au facut o gafa monumentala, aducand steagul Columbiei, in loc de cel al Romaniei.

sport local

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu