- Publicitate -
Ad imageAd image

Dezvaluiri – Cristian Niculescu-Tagarlas face public motivul real al excluderii din partid: Unii au vrut sa fie siguri ca nu ajunge presedinte al PNL Maramures

Ad imageAd image

Cristian Niculescu-Tagarlas, fostul presedinte al PNL Baia Mare, afirma ca motivul excluderii sale din partid a fost acela de a-l impiedica sa candideze pentru functia de lider al liberalilor maramureseni. Acesta a duce ca si argument amanarea solutionarii contestatiei depuse impotriva sanctiunii prin care a fost exclus din partid, constestatie depusa la Curtea de Onoare si Arbitraj, din cadrul structurii centrale a PNL.

„Contestatia a intrat intr-un suspans regulamentar, in senul in care nu exista un termen stabilit de la Bucuresti. Daca s-ar fi admis contestatia, as fi putut candida. Probabil, acesta a fost jocul, a se intinde cat mai mult de incertitudine. In momentul de fata, conform regulamentului, nu am sansa unei candidaturi pentru o functie politica. De fapt, asta s-a urmarit de la inceput, ca nu cumva PNL Maramures sa ajunga pe mana unor liberali”, spune consilierul baimarean.

Cristian Niculescu afirma ca a avut intentia de a candida pentru functia de presedinte al PNL Maramures. Insa, cu toate ca este membru in Consiliul Local, nu i s-a permis nici macar sa participe la sesiunile de alegeri pentru sefia PNL Baia Mare si PNL Maramures. Excluderea sa nu este definitiva, Comisia de Onoare si Arbitraj urmeaza a se pronunta in acest sens.

Sambata, 16 octombrie, liberalii maramureseni isi aleg structura de conducere. Pentru functia de presedinte s-au inscris in cursa consilierul municipal Radu Stef si deputatul Pavel Horj.

ZiarMaramures.ro

Foto: Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu