- Publicitate -
Ad imageAd image

Victor Ponta: „PSD se solidarizeaza cu protestele sindicatelor din Finante”

Ad imageAd image

Presedintele social-democratilor, Victor Ponta, a declarat miercuri seara, la Buzau, ca “PSD se solidarizeaza cu sindicatele din Finantele Publice” si ca “protestele acestora sunt urmare a lipsei de dialog”.

“Categoric ne solidarizam, cred ca aici oamenii au dreptate si, categoric, cred ca nu poti sa iei asemenea masuri decat daca incerci sa ai un dialog cu cei carora le ceri aceste sacrificii, oricine poate sa inteleaga ca trebuie sa strangi cureaua pentru ceva, dar daca nu le spui nimic si intre timp ei vad cum intotdeauna ai bani pentru brandul de tara si pentru afacerile PDL-ului, dar pentru salariile lor nu ai bani, evident ca nu poti sa accepti asa ceva”, a declarat Victor Ponta.

El a adaugat ca se asteapta ca tot mai multi oameni sa uite de teama, amenintari, sa nu se lase cumparati sau mintiti inca o data si sa-si spuna in mod pasnic, dar democratic, parerea despre ce fac guvernantii actuali. De asemenea, el a opinat ca protestele din ultima perioada sunt rezultatul “politicii cu pumnul in gura”, care “nu poate sa tina la infinit”.

”Pentru mine faptul ca oamenii nu mai suporta si incep sa aiba din nou curaj, nu le mai e frica de cei de la putere si isi spun pasurile e un semn bun si un semn ca nu putem fi toti cumparati si nu putem fi toti periati de cei de la putere (…) Cred ca de data asta cei de la putere nu o sa mai spuna ca e vreo lovitura de stat, pur si simplu paraie din toate incheieturile constructia asta a guvernului, nu poti sa conduci o tara numai cu principiul <<Asa vreau eu si faceti toti cum vreau eu ca daca nu, nu aveti ce sa-mi faceti!>>”, a spus Victor Ponta.

Pe langa faptul ca oamenii acestia au pierdut niste drepturi salariale pe care le castigasera, nemultumirea este determinata si de faptul ca multi dintre ei ajung cu veniturile sub limita suportabilitatii, la fel intamplandu-se si cu pensionarii sau functionarii din multe alte domenii, a mai declarat presedintele PSD.

agerpres

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu