- Publicitate -
Ad imageAd image

Contrabanda la frontiera: Tigari in valoare de 20 mii lei, confiscate de politistii maramureseni, la Sighetu Marmatiei

Ad imageAd image

In ultimele 24 de ore, politistii de frontiera maramureseni au descoperit si confiscat 2.322 pachete tigari de provenienta ucraineana in valoare de aproximativ 20.000 lei.

Vineri, la Vama Sighetu Marmatiei s-a prezentat pe sensul de intrare in tara un autoturism marca Peugeot condus de Valeria T. din localitatea Baia Mare. In urma controlului efectuat, au fost descoperite ascunse in autoturism 62 pachete tigari de provenienta ucraineana in valoare de 550 lei fara documente legale.

Femeia s-a ales cu dosar penal pentru savarsirea infractiunii de contrabanda. Aceasta a incercat sa introduca in tara, a doua oara in decursul unui an, prin sustragearea de la controlul vamal, bunuri si marfuri care supuse unui regim vamal.

De asemenea, joi, politistii de frontiera au descoperit intr-un autoturism condus de V. Vasile V, in varsta de 33 ani, din Arad, cantitatea de 2.260 pachete tigari de provenienta ucraineana marca Viceroy in valoare de aproximativ 19.500 lei, fara documente legale. Tigarile erau ascunse intr-un locas special amenajat (podea dubla).

„Barbatul s-a ales cu dosar penal pentru savarsirea infractiunii de detinere de catre orice persoana in afara antrepozitului fiscal sau comercializare pe teritoriul Romaniei a produselor accizabile supuse marcarii, fara a fi marcate sau marcate necorespunzator ori cu marcaje false peste limita a 10.000 tigarete”, a precizat RAdu Lungu, purtatorul de cuvant al Politiei de Frontiera Maramures.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu