- Publicitate -
Ad imageAd image

Rugby: CSM Stiinta Baia Mare – Performanta maxima, cu cheltuieli minime – Campionii au un buget de patru ori mai mic decat Farul Constanta

Ad imageAd image

CSM Stiinta Baia Mare a devenit campioana a Romaniei la rubgy, in urma unui meci de infarct castigat impotriva echipei Steaua, disputat pe Stadionul „Arcul de Triumf din Bucuresti”. Performanta baimarenilor este cu atat mai valoroasa, cu cat bugetul clubului este mult mai mic decat al principalelor contracandidate la titlu.

Calin Matei, presedintele CSM Stiinta, declara ca bugetul anual al formatiei este de patru ori mai mic decat cel al echipei Farul Constanta, de exemplu. „Echipa din Constanta are un buget de 46 miliarde pe an, bani asigurati de Consiliul Judetean.

Noi cheltuim intr-un an 14 – 16 miliarde lei si, evident, nu ne ajung. Numai noi stim cum ii dramuim. Anul acesta am primit 7 miliarde lei de la Consiliul Judetean, 1,5 miliarde lei, de la Consiliul Local Baia Mare (care inca nu s-au virat, dar nu ne-am pierdut speranta), iar ceilalti provin din sponsorizari”, a declarat Calin Matei.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu