- Publicitate -
Ad imageAd image

Concurs cu premii: Mihai Radu Burlacu, din Bucuresti, este fericitul castigator al telefonului mobil Nokia C1, oferit de Magazinul TODO 7, din Baia Mare

Ad imageAd image

Castigatorul concursului organizat de ZiarMaramures.ro si Cinemar TV, al carui premiu a fost oferit de Magazinul TODO 7, din Baia Mare, este Radu Mihai Burlacu. In urma tragerii la sorti, acesta a obtinut telefonul mobil marca Nokia C1, dual sim, oferit ca premiu.

Radu Mihai Burlacu are 41 de ani si locuieste in Bucuresti. Este casatorit si are o fiica la liceu. Acesta spune ca a aflat intamplator de concursul nostru si a decis pe loc sa isi incerce norocul, mai ales ca nu a castigat pana acum vreun premiu.

Modelele Nokia sunt cele care ii satisfac gusturile in ceea ce priveste telefoanele mobile. Afirma ca premiul a venit tocmai la fix, vechiul telefon, avand deja cativa ani in spate, cerea o inlocuire.

„Nu imi venea sa cred cand am citit emailul. M-am bucurat foarte mult ca am castigat”, declara Burlacu. Acesta spune ca a folosit si va folosi telefoane Nokia in continure.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu