- Publicitate -
Ad imageAd image

Baia Mare are cele mai mici preturi la apartamente, comparativ cu marile orase din tara – Vezi pretul mediu al unui apartament cu doua camere

Ad imageAd image

Baia Mare este unul dintre orasele cu cele mai mici preturi din tara la apartamente, asa cum rezulta dintr-o analiza facuta de gandul.info. Aceasta are in vedere mai multe orase-municipii din Romania care in urma cu doi ani erau lovite de o explozie a preturilor la imobile.

Pretul mediu al unui apartament cu doua camere este de 30 mii euro, in conditiile in care o garsoniera se achizitioneaza la un pret mediu de 18 mii euro, iar un apartament cu trei camere, la 35 – 40 mii euro. Agentii imobiliari spun ca preturile au inghetat la cele de acum doi ani.

Spre comparatie,acelasi tip de apartament, in Cluj, valoreaza 50 mii euro. Capitala Ardealului ramane orasul cu cele mai mari preturi la imobile dupa Bucuresti.

In alte orase din tara, preturile variaza intre 40 si 50 mii euro:

– Pitesti: 42 mii euro

– Timisoara: 43 mii euro

– Iasi: 44 mii euro

– Brasov: 48 mii euro

– Constanta: 48 mii euro

Bucuresti ramane orasul cu cele mai scumpe apartamente. Pretul mediu este de 60 mii euro.

Apartamentele cu doua camere sunt cele mai cautate pe piata din Romania. Aproape un sfert din tranzactiile imobiliare din prima jumatate a anului au fost finantate cu credite. In 2010, doar in lunile martie si iunie s-au incheiat mai multe tranzactii decat in perioada similara a anului 2009.

ZiarMaramures.ro

Vezi harta cu preturile in marile orase din tara.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu