- Publicitate -
Ad imageAd image

Ioana Pop, presedintele organizatiei de tineret a PSD Maramures, candideaza pentru functia de secretar general al TSD

Ad imageAd image

Sambata, la Bucuresti, are loc Congresul Tineretului Social Democrat ( TSD ). Din partea organizatiei judetene TSD Maramures vor participa 25 de delegati , reprezentanti ai organizatiilor locale si membri ai Biroului Judetean de conducere TSD, precizeaza Gabriel Zetea, purtatorul de cuvant al Filialei Judetene a social-democratilor maramureseni.

Delegatia maramureseana va fi condusa de presedintele TSD Maramures, Ioana Pop. Aceasta va candida la functia de secretar general al TSD.

Dupa mandatul de vicepresedinte TSD pe care l-a indeplinit in ultimii 4 ani, Ioana Pop face un pas important pentru organizatia judeteana PSD Maramures.

Candidatura sa este sustinuta de actualul presedinte TSD, Nicolae Banicioiu, care isi doreste la randul sau un nou mandat in fruntea tinerilor social-democrati, afirma Zetea.

In cadrul Congresului se va face propunerea de modificare a Statului pentru scurtarea mandatelor celor alesi de la 4 la 2 ani. Va fi lansata, deasemenea, si campania intitulata “Cumpara romaneste” ca mesaj pentru incurajarea produselor fabricate in Romania si sustinerea producatorilor locali.

„Este pentru prima data de la infiintarea TSD cand o organizatie din Ardeal are sustinerea necesara pentru secretariatul general TSD. Ma bucur ca am reusit ca Maramuresul sa fie acest judet.

Voi incerca sa-l ajut pe Nicolae Banicioiu sa promoveze campania ‘Cumpara romaneste’, in randul tinerilor din Romania. Avem nevoie de incurajarea initiativei si spiritului romanesc ca alternativa la politicile gresite de dreapta ale Guvernului portocaliu. Trebuie sa aratam ca ne-am saturat! Vrem o alta Romanie!”, a spus Ioana Pop inaintea congresului de sambata.

ZiarMaramures.ro

Foto: glasul maramuresului

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu