- Publicitate -
Ad imageAd image

Consilierul Vasile Vlasin propune alocarea celor doua miliarde lei incasate la Sarbatoarea Castanelor pentru dotarea politiei comunitare

Ad imageAd image

Sarbatoarea Castanelor a adus anul acesta la bugetul local doua miliarde lei vechi. Detinatia banilor incasati este deocamdata necunoscuta. La fel cum inca nu s-a stabilit cum se vor cheltui banii proveniti din sponsorizari (cum ar fi suma de 20 mii euro oferita de Gold Plaza).

Consilierul local Vasile Vlasin propune Primariei sa aloce acesti bani pentru dotarea politiei comunitare, institutie care nu dispune de logistica necesara bunei functionari.

„Lansez executivului propunerea de a folosi cele doua miliarde incasate anul acesta, pentru dotarea politiei comunitare si nu pentru racordarea la curent a locuintelor improvizate de pe Craica, asa cum isi imagineaza unii. Sunt multe cheltuieli legate de dotarea politiei comunitare care s-a infiintat recent.

Incepand din 1 octombrie, avem politie comunitara, cu 40 de posturi la ordine publica. Lipsesc uniformele, ecusoanele. Nu avem dotari, o masina, o bicicleta. Iar institutia trebuie sa functioneze pentru ca problemele sesizate de baimarenii care se plang de poluare fonica, mizerie si asa mai departe sunt tot mai mari”, a afirmat Vlasin, la Cinemar TV (CBN), in cadrul emisiunii Garda de Noapte.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu