- Publicitate -
Ad imageAd image

Umbla vorba printre „chipie”: Politistii maramureseni se pregatesc de reforma, cu revenirea la vechile saluturi comuniste: „Trr’iiti, tovarasu’ Taut!”

Ad imageAd image

Venirea lui Liviu Taut la sefia Politiei Maramures ne-a facut sa credem ca am putea asista la o schimbare legata de o institutie care, ani la rand, a dezamagit prin „realizarile” avute sub comanda lui Ioan Isac. Iata ca am avut dreptate, iar asteptarile ni s-au implinit.

Printre „chipie” circula vorba ca o maaare reforma este pe cale a se produce la Inspectoratul lui Taut, care a venit cu geniala propunere de a se reveni la vechile abordari ale superiorilor de catre subalterni. „Sa traiti, sefu’!” ar putea reveni in vocabularul zilnic obligatoriu al agentului Lăscărică, nu de alta, dar nostalgia vremurilor in care pupatul in zone mai mult sau mai putin rusinoase era la ordinea zilei le revine unora tocmai pe finalul carierei.

Evident, nu se poate pune problema aplicarii unor sanctiuni, ordinele se executa, nu se discuta, si numai sa se trezeasca agentul Lăscărică trecand pe langa comisarul sef Taut fara a-l plasa in galeria vesnicilor pomeniti de subalterni, ca va fi vai si amar de chipiul lui.

Trr’iiti, tovarasu’ Taut, si cat mai multe si marete ralizari pe culmile progresului Politiei Maramures! Cu stima si respect maxim, permiteti sa raportam, noi, colectivul ZiarMaramures.ro.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu