- Publicitate -
Ad imageAd image

Fotbal Liga I: Marius Lacatus este noul antrenor al Stelei, anunta Gigi Becali: „L-am convins in 5 minute”

Ad imageAd image

Marius Lacatus va fi noul antrenor al echipei Steaua Bucuresti, dupa cum a anuntat duminica seara patronul gruparii din Ghencea, Gigi Becali, la GSP TV.

‘Marius Lacatus e noul antrenor al Stelei. Am discutat cinci minute si l-am convins. Am negociat si ne-am inteles pana la finalul campionatului. I-am zis ca trebuie sa fie ‘fiara’ cu jucatorii, sa nu fie bland cu ei’, a declarat Becali.

Patronul Stelei a mai spus ca sunt cativa jucatori fata de care clubul va lua masuri, unul dintre ei fiind Janos Szekely, daca nu isi va prelungi contractul.

”Se castiga campionatul sau termina pe locul doi, bine, altfel ne despartim’, a mai spus Becali.

Gigi Becali afirmase duminica, dupa meciul pierdut la Galati, cu Otelul (0-1), ca antrenorul interimar Eduard Iordanescu va fi schimbat in perioada urmatoare. Meciul de la Galati a fost al doilea pentru Edi Iordanescu ca antrenor interimar la formatia din Ghencea, dupa victoria Gaz Metan CFR Craiova (1-0), din Cupa Romaniei. Steaua a mai fost pregatita in acest sezon de Victor Piturca (etapele 1-3) si Ilie Dumitrescu (etapele 4-8).

Marius Lacatus a mai pregatit Steaua in doua randuri, in perioada 2007-2008 si in 2009. Stagiunea trecuta a antrenat pe FC Vaslui, cu care a incheiat pe locul 3 in clasament, dar apoi a plecat cu familia in Spania.

Lacatus urmeaza sa redebuteze ca antrenor in Ghencea joi, cu Napoli, in Europa League.

agerpres

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu