- Publicitate -
Ad imageAd image

Actiunea Let’s Do It, Romania! a debutat in forta in Maramures – Aproximativ 3 mii de voluntari se afla pe traseele din judet (FOTO)

Ad imageAd image

Aproximativ 3 mii de voluntari iau parte la actiunea Let’s Do It, Romania!, pentru strangerea gunoaielor din intreg Judetul Maramures. Sambata dimineata, doua mii dintre acestia s-au strans in jurul Casei Tineretului din Baia Mare, locul de pornire stabilit de organizatori. Cei mai multi au fost tineri, elevi si studenti, care au venit insotiti de cadrele didactice.

Mobilizarea exemplara a tinerilor a facut ca organizatorii sa se vada nevoiti a apela la ultimele resurse pentru punerea la dispozitie a echipamentului necesar (saci si manusi), precum si asigurarea transportului.

Numarul mare de participanti a facut ca plecarea voluntarilor sa fie intarziata, cateva grupuri fiind nevoite a astepta ora 11 pentru a merge pe traseele stabilite. Participarea institutiilor statului a lasat de dorit, la fel cum a lipsit prezenta oficialitatilor, care nu s-au aratat interesate de a avea un mediu curat.

Printre voluntari s-au regasit si cei doi deputati independenti de Maramures, Gheorghe Zoicas si Catalin Chereches. In rest, niciun nume care sa promoveze actiunea. Cei doi demnitari au contribuit si financiar la desfasurarea evenimentului. O implicare din partea alesilor baimareni a avut-o Vasile Vlasin, care, prin interventiile sale, a asigurat o buna parte din echipament si mijloacele de transport, pentru voluntarii care s-au deplasat in Statiunea Izvoarele.

Actiunea se va finaliza in partea a doua a zilei. Vom reveni cu detalii privind rezultatul interventiei voluntarilor, in Maramures.

ZiarMaramures.ro


Distribuie articolul
Adaugă un comentariu