- Publicitate -
Ad imageAd image

Un viseuan a evadat din Penitenciarul Gherla – El nu a fost inca prins

Ad imageAd image

Un detinut de la Penitenciarul Gherla a evadat, vineri, in timp ce se afla la lucru, in oras.
Barbatul, in varsta de 25 de ani, este cautat de politisti.

„In data de 24 septembrie, ora 10,45, in timp ce desfasura activitati lucrative la punctul de lucru SC Grup 4 instalatii, pe raza Municipiului Gherla, in zona Muzeului de Istorie din strada Mihai Viteazu, persoana privata de libertate Timciuc Codrut a parasit punctul de lucru”, se precizeaza intr-un comunicat de presa al Penitenciarului Gherla.

Tanarul executa o pedeapsa privativa de libertate in regim deschis, el fiind condamnat la doi ani de inchisoare pentru furt calificat.

Evadatul este din Viseu de Sus, judetul Maramures, si a fost depus la Penitenciarul Gherla in luna martie a acestui an.

„Primele masuri luate de catre conducerea Penitenciarului Gherla au fost alarmarea unitatii si crearea de grupe operative de urmarire, anuntarea Politiei Municipiului Gherla, anuntarea judecatorului delegat pentru executarea pedepselor privative de libertate in cadrul Penitenciarului Gherla si a Inspectoratului General al Politiei de Frontiera”, se mentioneaza in comunicat.

Reprezentantii Penitenciarului Gherla fac apel catre toti cei care detin informatii despre evadat sa sune la numerele de telefon 0264-24144 sau 0264-241683 sau sa anunte cel mai apropiat echipaj de politie.

agerpres

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu