- Publicitate -
Ad imageAd image

Vot de incredere acordat lui Dorin Buda de PSD Baia Mare – Organizatia Municipala va participa la Conferinta Judeteana de alegeri cu 97 de delegati

Ad imageAd image

PSD Baia Mare a hotarat sustinerea lui Dorin Buda pentru candidatura la functia de presedinte al filialei judetene. In urma unei intruniri a conducerii Organizatiei Municipale PSD Baia Mare, voturile exprimate de cei prezenti au fost pentru acordarea increderii fostului subprefect de Maramures.

Contracandidatul sau, Mircea Ursache, nu a fost prezent la sedinta, desi este membru al Organizatiei Municipale. De asemenea, s-a hotarat si participarea la Conferinta Judeteana de alegeri cu 97 de delegati, din partea Organizatiei PSD Baia Mare, in conditiile in care Biroul Permanent interimar impune doar 57 de participanti. Este de asteptat reactia conducerii filialei judetene, care a precizat, in mai multe randuri, ca nu va permite depasirea numarului de delegati stabilit.

Alegerile pentru desemnarea presedintelui PSD Maramures vor avea loc sambata, 25 septembrie, la Casa de Cultura din Baia Mare.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu