- Publicitate -
Ad imageAd image

Calin Matei, atac la presedintele PSD Baia Mare: „Mircea Dolha nu se intelege bine cu nimeni”

Ad imageAd image

Invitat in emisiunea Garda de Noapte de pe Cinemar TV, prim-vicepresedintele PSD Maramures, Calin Matei, a vorbit despre alegerile judetene care vor avea loc sambata 25 septembrie, precum si relatia tensionata pe care o are cu Mircea Dolha.

Calin Matei nu va candida la functia suprema a PSD Maramures, in schimb, este in echipa unuia dintre candidati, Mircea Ursache, actualmente presedinte interimar al filialei. Cu toate astea, a recunoscut ca s-a gandit acum cateva luni sa candideze, si chiar i-ar fi placut sa il aiba drept contracandidat pe Mircea Dolha.

Intre timp Calin Matei si-a schimbat opinia despre presedintele filialei baimarene a PSD si a declarat: „Acuma chiar daca ar candida Mircea Dolha, nu as mai candida eu”. In ceea ce priveste PSD Baia Mare, Matei sustine ca inclusiv formatiunea lui Dolha l-ar sustine pe Ursache. „Am analizat si am hotarat, chiar cu membrii din PSD Baia Mare, sa sustinem candidatura lui Mircea Ursache. Nu dau nume de membri de la Baia Mare, ca maine apoi vine asta (Mircea Dolha n.red.) si ii da afara”.

Calin Matei a subliniat din nou faptul ca intre cele doua organizatii, PSD Baia Mare si PSD Maramures, nu este de fapt o stare tensionata si chiar exista o colaborare buna si intelegere. Insa, daca ar fi sa se gaseasca problema, ar fi simplu.

„Intre PSD Baia Mare si altii, intre PSD Baia Mare si taximetristi, intre PSD Baia Mare si Craica, intre PSD Baia Mare si oricine este un singur punct: Mircea Dolha. Asta nu se intelege bine cu nimeni. Nici macar cu unii membri de partid” a precizat Calin Matei.

Numarul delegatilor din cadrul PSD Baia Mare care vor participa la alegerile de la judet a fost stabilit: 97, atat sustine Dolha. Calin Matei, insa, are alta parere, si cunoscandu-l ne permitem sa credem ca si-o va impune: „57 de delegati intra de la Baia Mare, restul sa stea la cafea pe tarnat la Carpati. Delegatia Permanenta a hotarat 57, atatia vor intra si atatia vor primi ecusoane” a precizat Calin Matei.

detectivul de presa soc

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu