- Publicitate -
Ad imageAd image

Catalin Chereches: „Am discutat cu PSD sustinerea mea, ca independent, la Primaria Baia Mare. Altceva, nu. Nu ar fi moral sa revin in PSD acum”

Ad imageAd image

Deputatul Catalin Chereches, proaspat transferat in PC de o parte a presei maramuresene, ofera si explicatia pentru inedita postura in care a fost pus. Acesta afirma ca fumigenele la adresa sa provin din interiorul PSD.

Intamplator sau nu, atacurile au aparut dupa ce Chereches a purtat anumite discutii cu conducerea interimara a partidului. Deputatul maramuresean declara ca ele nu privesc revenirea sa in randul social-democratilor, ci doar o eventuala sustinere pentru candidatura la Primaria Baia Mare.

„Nu s-a pus problema revenirii mele in PSD. Singurele discutii pe care le-am avut cu conducerea filialei au fost legate de sustinerea mea, ca independent, la Primaria Baia Mare. E singurul lucru pe care l-as accepta. Nu ar fi moral sa revin in PSD acum.

Dar, se poate crea o platforma comuna, in ceea ce priveste Primaria Baia Mare. Cred ca primarul municipiului nu trebuie amprentat politic, dar trebuie sa aiba sustinere politica”, a spus Chereches.

Acesta a dat de inteles ca va accepta sa candideze la Primaria Baia Mare fara a fi inscris intr-un partid, insa nu va refuza ofertele formatiunilor politice in cazul in care acestea doresc sa il sustina ca si independent.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu