- Publicitate -
Ad imageAd image

Primaria nu a reusit sa ridice „ciocanele ilegale” amplasate pe Campul Tineretului – Interventia fortelor de ordine a ramas fara rezultat (FOTO)

Ad imageAd image

Sesizarea referitoare la scandalul „ciocanelor ilegale” amplasate pe Campul Tineretului din Baia Mare a venit din partea unui cititor al site-ului ZiarMaramures.ro, care a surprins luni, la orele amiezii, exact momentul in care politistii si gardienii publici au ajuns in zona respectiva, pentru a ridica utilajele si a evacua zona. Galeria foto primita pe adresa redactiei o atasam mai jos.

Pana la urma, nu s-a intamplat nimic, utilajele fiind lasate in continuare pe terenul lui Ioan Oroianu. Acesta a declarat ca in cursul zilei de marti a pus la dispozitia Primariei actele din care rezulta ca este proprietarul terenului, precum si contractul incheiat cu firma din Constanta.

Asa cum anticipam, fiind vorba de o proprietate privata, jocurile nu puteau fi ridicate din dispozitia Primariei. Cu toate ca municipalitatea a anuntat ca anul acesta, la „Castane” nu vom avea jocuri de acest tip, firma din Constanta nu si-a luat utilajele, sperand in obtinerea autorizatiei de functionare.

Mai multe detalii legate de acest subiect, in emisiunea Garda de Noapte, difuzata pe Cinemar TV (CBN), marti seara de la ora 19.

Click pe poze pentru marire.

ZiarMaramures.ro



Distribuie articolul
Adaugă un comentariu