- Publicitate -
Ad imageAd image

Fotbal Liga I: Dinamo – FC Vaslui: 1-2 si CFR Cluj – FCM Targu Mures: 1-2 – Infrangeri surprinzatoare pentru doua dintre pretendentele la titlu

Ad imageAd image

Derby-ul etapei a adus o surpriza, Dinamo pierzand pe teren propriu cu FC Vaslui. Gazdele au deschis scorul prin Ganea, in minutul 12. Insa cu atat au ramas. Moldovenii au punctat de doua ori inainte de intrarea la cabine. Bordeanu a inscris in proprie poarta, in minutul 33, iar apoi, Wesley i-a adus pe oaspeti in avantaj, in minutul 39, cu o lovitura de cap.

Dinamo a beneficiat de o lovitura de pedeapsa, in minutul 90, insa N’Doye a ratat executia. Dupa meci, conducerea clubului a acuzat arbitrajul. Cu acest rezultat, Dinamo rateaza sansa revenirii pe primul loc, ocupat in acest moment de Otelul Galati. Singura echipa care mai poate prelua sefia la sfarsitul etapei este Steaua. Aceasta va juca luni, acasa, impotriva ultimei clasate, Astra Ploiesti.

In cealalta partida a zilei, campionii au pierdut acasa cu o nou-promovata: Targu Mures. Echipa antrenata de Sorin Cartu nu se regaseste in acest inceput de campionat, pierzand al patrulea meci din cele opt disputate in tur.

CRF a deschis scorul prin Emil Dica, in minutul 61. Cu opt minute inainte de final, a inceput sfarsitul pentru clujeni. Lucian Munteanu a egalat, iar Stere a reluat in plasa, din lovitura libera, consfintind soarta partidei: CFR Cluj – FCM Targu Mures: 1-2. In urma acestui rezultat, CFR ocupa locul 14 in clasament, la un punct distanta de zona retrogradabila.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu