- Publicitate -
Ad imageAd image

Administratorii unor societati comerciale din Maramures, inselati de trei escroci, care s-au dat drept inspectori de la Finante si Garda Financiara

Ad imageAd image

In cursul saptamanii trecute, trei admninistratori ai unor societati comerciale din Maramures au fost inselati de persoane care au pretins ca sunt inspectori ai Administratiei Financiare Baia Mare si Garzii Financiare Maramures.

Administratorii in cauza au sesizat Politia Sieu cu privire la faptul ca doua persoane le-au verificat actele societatilor, constatand nereguli, dupa care au primit suma de 700 lei, fara a emite acte de constatare sau chitante. De asemenea, cei doi au primit si produse alimentare.

In urma verificarilor politistilor, s-a constatat ca este vorba de Grigore M., in varsta de 43 de ani, din Sighetu Marmatiei, si Vasile P., in varsta de 36 de ani, din Sapanta, care le-au cerut bani administratorilor celor trei societati comerciale, promitandu-le ca nu vor avea de suferit alte consecinte.

Incadrarea initiala a fost schimbata, acum cei doi suspecti fiind cercetati sub aspectul comiterii infractiunii de luare de mita, iar competenta solutionarii dosarului a fost declinata catre Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures, a precizat Biroul de Presa al Inspectoratului Judetean de Politie Maramures.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu