- Publicitate -
Ad imageAd image

Concurs cu premii: Restaurantul CRENGUTA iti ofera o consumatie gratuita, in valoare de 100 lei – Inscrie-te acum, cu un simplu comentariu la acest text

Ad imageAd image

Concursul organizat de ZiarMaramures.ro si CinemarTV, avand ca premiu o seara la Restaurantul CRENGUTA, din Baia Mare, continua. Pentru aceasta saptamana, o noua oferta din partea sponsorului nostru: o consumatie in valoare de 100 lei, pentru cel care va castiga.

Tot ce aveti de facut este sa postati un comentariu la acest articol, in care sa precizati numele dumneavoastra, o adresa de email si un numar de telefon (pentru a putea fi contactat, in caz ca veti castiga). Precizam ca adresa de email si numarul de telefon NU VOR FI FACUTE PUBLICE.

Ultima zi de inscriere este miercuri, 15 septembrie (ora 19). Tragerea la sorti va avea loc in cadrul emisiunii Garda de Noapte, difuzata pe CinemarTV (CBN), in aceeasi seara. Biletul castigator se ridica de la magazinul de telefonie mobila si accesorii, TODO 7, situat la parterul Magazinului Universal Maramures, in corpul de cladire unde a functionat inainte Universul Copiilor.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu