- Publicitate -
Ad imageAd image

Concurs cu premii: Castiga unul din cele 10 cocktailuri oferite saptamanal de localul Karma Bar & Lounge, din Baia Mare, cu un simplu comentariu

Ad imageAd image

ZiarMaramures.ro si Cinemar TV te provoaca la un nou concurs saptamanal. Premiul este oferit de localul Karma Bar & Lounge, din Baia Mare, si consta in 10 cocktailuri, la alegere. Tot ce aveti de facut este sa trimiteti un simplu comentariu la acest text, in care sa precizati numele, o adresa de email si un numar de telefon.

Cu exceptia numelui, datele nu vor fi facute publice, ele fiind necesare doar pentru a va contacta in cazul in care castigati premiile puse in joc.

Extragerea castigatorilor va avea loc in cadrul emisiunii Garda de Noapte, din data de 16 septembrie. Joi, 9 septembrie, in urma concursului organizat de ZiarMaramures.ro si Cinemar TV, au fost acordate cele 10 cocktailuri oferite de Karma Bar & Lounge, prin extragerea biletelor cu numele castigatorilor, de catre invitatii prezenti in studio.

Biletele castigatoare se ridica de la magazinul de telefonie mobila Todo7, situat la parterul Magazinului Universal Maramures, din Baia Mare (in corpul de cladire al fostului Univers al Copiilor). Cu acestea, va prezentati la localul Karma Bar & Lounge, situat pe strada Scolii, din Baia Mare, si beneficiati de un cocktail gratuit, intr-o atmosfera care va va face seara mai linistita.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu