- Publicitate -
Ad imageAd image

Doctorul Ion Blajan, acuzat de boicotarea alegerilor la PSD Maramures, prin inchirierea Casei de Cultura din Baia Mare, pentru un congres medical

Ad imageAd image

PSD Maramures este macinat de lupte interne, iar oponentii actualei conduceri fac tot posibilul pentru boicotarea alegerilor care vor avea loc pe data de 25 septembrie, cand se va desemna noua structura de conducere a partidului. La sfarsitul lunii, participantii la Conferinta Judeteana urmeaza a se intruni la Casa de Cultura a Sindicatelor, din Baia Mare.

Anumiti membri PSD au incercat sa inchirieze sala pentru alte scopuri, tocmai pentru data de 25 septembrie. Printre cei in cauza s-ar afla si doctorul Ion Blajan, situat in tabara opusa actualei conduceri interimare. Mircea Ursache, presedintele PSD Maramures, califica gestul lui Ioan Blajan ca fiind unul lipsit de ratiune si de etica.

„Este un gest lipsit de fair play si prostesc. Am inteles ca anumiti colegi de la partid au solicitat acea sala, care era antamata de PSD. A fost vorba de o reuniune medicala. Eu sunt curios daca pe 25 septembrie in Baia Mare va avea loc o reuniune cu 700 de cadre medicale. E o chestiune de etica. Vreau sa vad daca demersul doctorului Ion Blajan va fi concretizat”, a declarat Mircea Ursache.

Conferinta Judeteana a PSD Maramures, programat pentru data de 25 septembrie, va avea loc la Casa de Cultura, asa cum a fost stabilit initial. Principalul obiectiv al intrunirii il reprezinta alegerea unui nou presedinte, precum si a unei echipe cu care acesta sa lucreze pe perioada mandatului.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu