- Publicitate -
Ad imageAd image

Concurs cu premii: Extragerea castigatorilor concursului organizat de ZiarMaramures.ro si Cinemar TV va avea loc in acesta seara, pe Cinemar TV

Ad imageAd image

Premiile puse in joc in cursul acestei saptamani de ZiarMaramures.ro si Cinemar TV (CBN) vor fi adjudecate in aceasta seara. Este vorba de cele doua concursuri saptamanale: o consumatie in valoare de 100 lei, la Restaurantul CRENGUTA, din Baia Mare si 10 cocktailuri, la Karma Bar & Lounge, din municipiu.

Inscrierile pentru premiul oferit de Restaurantul CRENGUTA se incheie in aceasta seara, la ora 19. Tot ce aveti de facut este sa lasati un simplu comentariu, in care sa includeti numele, o adresa de mail si un numar de mobil (pentru a fi contactati daca veti castiga), la articolul referitor la acest concurs, publicat pe ZiarMaramures.ro.

Inscrierile pentru premiile oferite de Karma Bar & Lounge se vor putea face doar in cadrul emisiunii Garda de Noapte, din aceasta seara, incepand cu ora 19. Trebuie dosar sa sunati la 0262 215 440, sa lasati un nume si un numar de telefon.

Tragerea la sorti va avea loc in aceasta seara, in cadrul emisiunii Garda de Noapte.

Premiile pentru cel de-al treilea concurs, cel in care magazinul de telefonie mobila si accesorii situat la parterul Magazinului Universal Maramures pune la dispozitie un mobil Nokia C1 dual sim, vor fi acordate in cadrul emisiunii Garda de Noapte, din data de 29 septembrie. Pana atunci, va puteti inscrie permanent, printr-un simplu comentariu lasat la articolul de prezentare a concursului.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu