- Publicitate -
Ad imageAd image

Concurs cu premii: Castiga o consumatie de 100 lei, la Restaurantul CRENGUTA, din Baia Mare

Ad imageAd image

ZiarMaramures.ro si CinemarTV organizeaza un concurs saptamanal in care puteti castiga un premiu oferit de Restaurantul CRENGUTA din Baia Mare. Acesta consta intr-o consumatie in valoare de 100 lei la restaurantul baimarean, situat la iesire din Baia Mare.

Pentru a va inscrie la concurs, trebuie doar sa postati un simplu comentariu la acest articol, in care sa precizati numele, o adresa de mail si un numar de telefon la care puteti fi contactat. Datele privind adresa de mail si numarul de mobil nu vor fi facute publice, ele fiind necesare doar pentru a va contacta in cazul in care obtineti premiul.

Comentariile vor aparea pe site, dupa aprobarea lor de administratorii site-ului. Joi, ora 19, este termenul limita pentru trimiterea comentariilor. Cei care trimit comentarii dupa ora respectiva vor fi inscrisi automat pentru concursul care va avea loc saptamana viitoare. Premiul este acelasi.

Toti ce inscrisi in concurs vor participa la tragerea la sorti, care va avea loc joi, 9 septembrie, in cadrul emisiunii Garda de Noapte, difuzata pe Cinemar TV (CBN), incepand cu ora 19. Castigatorul va fi anuntat si pe site-ul ZiarMaramures.ro.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu