- Publicitate -
Ad imageAd image

Ultima moda in ascunderea tigarilor de contrabada: Sub presurile masinii si in cutia schimbatorului de viteze (FOTO)

Ad imageAd image

Un maramuresean a fost surprins de politistii de frontiera cu cateva sute de pachete de tigari ascunse in masina, intentia acestuia fiind de a le comercializa pe piata neagra din Sighetu Marmatiei.

In cursul zilei de ieri, politistii de frontiera din cadul sectorului P.F. Valea Viseului au oprit pentru control pe raza localitatii Valea Viseului, un autoturism marca Volkswagen condus de I. M. Dumitru, in varsta de 28 ani, domiciliat in localitatea Valea Viseului.

„In urma controlului efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite, ascunse in mai multe locasuri – portiere, sub presurile din spate, langa schimbatorul de viteze, 340 pachete tigari de provenienta ucraineana, fara documente legale”, a precizat Radu Lungu, purtator de cuvant al Politiei de Frontiera Maramures.

Cantitatea de 340 pachete de tigari in valoare de aproximativ 30 milioane lei vechi a fost confiscata, iar autoturismul in cauza a fost indisponibilizat la sediul Politiei de Frontiera Maramures pana la finalizarea cercetarilor.

„Politistii de frontiera i-au intocmit maramureseanului dosar penal pentru savarsirea infractiunii de colectare, detinere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere si vanzarea bunurilor sau a marfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscand ca acestea provin din contrabanda sau sunt destinate savarsirii acesteia”, a mai spus Radu Lungu.

ZiarMaramures.ro



Distribuie articolul
Adaugă un comentariu