- Publicitate -
Ad imageAd image

Guvernul va fi remaniat – PDL a respins depunerea mandatului Cabinetului Boc – Vezi lista noilor ministri

Ad imageAd image

Colegiul Director al Partidului Democrat Liberal a votat, in sedinta de joi, pentru remanierea guvernamentala, respingand depunerea mandatului Cabinetului Boc.

Ion Ariton este propus sa preia conducerea Ministerului Economiei, iar Ioan Botis, Ministerul Muncii, a anuntat joi premierul Emil Boc, dupa sedinta Colegiului Director al PDL care a discutat remanierea Guvernului.

El a adaugat ca la Transporturi este propusa Anca Boagiu, la Ministerul Finantelor – Gheorghe Ialomiteanu, pentru portofoliul Agriculturii – Valeriu Tabara, iar la Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale – Valerian Vreme.

Propunerile de remaniere sunt orientate pe doua obiective si anume continuarea proiectelor de reforma si pentru ca in 2011 Romania sa treaca pe crestere economica, a declarat primul-ministru Emil Boc. El a precizat ca s-a bazat pe experienta colegilor propusi ca inlocuitori.

Pe de alta parte, seful Executivului le-a multumit celor care au ocupat pana acum portofoliile remaniate. „Le multumesc public, fara ipocrizie colegilor mei care au facut parte din Guvern – domnii Vladescu, Seitan, Dumitru, Berceanu, Videanu si Sandu. Au fost oameni de echipa, sunt colegi adevarati si pentru efortul facut tin sa le multumesc public”, a spus Emil Boc.

agerpres

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu