- Publicitate -
Ad imageAd image

Contrabanda la frontiera – Politistii maramureseni au capturat 6.700 pachete de tigari, in valoare de aproape 600 milioane lei vechi

Ad imageAd image

Captura record pentru politistii de frontiera maramureseni. In urma unei actiuni desfasurate pe raza localitatii Remeti, acestia au reusit confiscarea unui numar de peste 6.700 pachete de tigari de contrabanda, de provenienta ucraineana, in valoare de 570 milioane lei vechi.

Pe timpul desfasurarii unor actiuni specifice, acestia au oprit pentru control un autoturism marca Dacia Logan condus de S. Alexandru, in varsta de 21 ani, avand ca pasager pe A. Ioan, in

varsta de 32 ani, ambii din localitatea Sibiu.

„La controlul efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite in portbagaj si pe bancheta din spate, mai multe colete voluminoase. In urma inventarierii acestora, a rezultat cantitatea de 2.740 pachete tigari de provenienta ucraineana marca Viceroy”, a precizat Radu Lungu, purtator de cuvant al Politiei de Frontiera Maramures.

Din primele cercetari s-a constatat ca tigarile au fost cumparate de la doi maramureseni, C. Iosif, in varsta de 29 ani si C. Oszkar, in varsta de 28 ani, din localitatea Piatra.

Politistii de frontiera, le-au intocmit celor patru barbati, dosar penal pentru savarsirea infractiunii de contrabanda.

„In continuarea cercetarilor, au fost efectuate 2 perchezitii la domiciliile unor suspecti de pe raza localitatii Piatra, ocazie cu care a mai fost descoperita cantitatea de 4.000 pachete de tigari (8 baxuri), de provenienta ucraineana si indicii clare (urme de ambalaj, respectiv folie neagra si sfoara) cu privire la implicarea acestora in actiuni de contrabanda cu tigari”, a mai precizat Lungu.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu