- Publicitate -
Ad imageAd image

„Lupii tineri” liberali, decisi a boicota inlocluirea lor in Consiliul Local – Excluderea din PNL le atrage pierderea calitatii de ales local

Ad imageAd image

Marti, incepand cu ora 12, este programata o noua sedinta a Consiliului Local Baia Mare. Aceasta se anunta extrem de interesanta, nu atat prin numarul mare de proiecte existente pe ordinea de zi (aproape 60), cat prin pozitia celor trei consilieri locali liberali exclusi din partid. Conform legii, acestia isi pierd calitatea de alesi locali atunci cand nu mai fac parte din partidul pe listele caruia au candidat.

Teoretic, Cristian Niculescu Tagarlas, Cornelia Negrut si Zamfir Ciceu ar trebui inlocuiti cu Ana Buda, Marcel Belbe si Radu Micle, urmatorii pe lista PNL. Practic, lucrul acesta este putin probabil a se intampla astazi, lupii tineri fiind decisi a boicota o astfel de incercare a celorlalti liberali, in principal prin influentarea cvorumului.

Cat de linistita sau agitata va fi sedinta, ramane de vazut. Viceprimarul Mircea Dolha a declarat la Cinemar TV, in cadrul emisiunii Garda de Noapte, ca intalnirea alesilor locali va fi una fara probleme deosebite.

„Va fi o sedinta linistita, care se va desfasura foarte repede. Contrar asteptarilor, nu va fi circoteca si tambalau”, a spus Dolha.

Foarte probabil, pe plan politic, inca nu s-a ajuns la nicio intelegere intre taberele rivale. Sau, din contra, scenariul este pregatit si nu se asteapta „derapaje”. Aflam in cateva ore.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu