- Publicitate -
Ad imageAd image

Cinemar TV revine cu grila de toamna – Afla cum faci bani uitandu-te la TV

Ad imageAd image

Luni, 30 august, Cinemar TV (CBN), revine cu o noua grila de programe, dupa o scurta vacanta de o luna. In noua formula sunt incluse atat emisiuni inedite, cu premii consistente, cat si realizatori noi.

Programul va debuta cu o emisiune de matinal, prezentata intre 8 si 9.30 de Alex Morosanu si Anamaria Cardos, cei care v-au obisnuit a va prelua dedicatiile muzicale in emisiunea de folclor. In spatiul alocat, cei doi prezentatori va vor conecta la evenimentele zilei si va vor binedispune dimineata.

Emisiunea de cooking va incepe la ora 17.30, cu Mona si Claudiu, doi realizatori pe care, cu siguranta, ii cunoasteti, ei prezentand emisiuni de gatit si inainte, pe AXA TV. De la ora 19, emisiuni de dezbateri pe probleme curente, analize, atitudine, dezvaluiri, interviuri si editii speciale, intr-un format mixt.

In fiecare luni, Radu Tolas va avea o editie dedicata sportului maramuresean, comentand alaturi de invitatii sai rezultatele din week-end. Acelasi realizator va reveni vineri, de la aceeasi ora, alaturi de Mihaela Balaj, pentru o dezbatere pe probleme politice. Mai in gluma, mai in serios, cei doi au ca motto al emisiunii – „frumoasa si bestia”. Pana la aceasta ora inca nu am inteles ce personaj interpreteaza fiecare si nici in ce masura cele doua atribute sunt figurative.

In intervalul ramas liber, marti, miercuri si joi, Ciprian Dragos va prezinta „Garda de Noapte”, o emisiune cu care sunteti deja familiarizati. Aceasta vine cu cateva elemente noi, printre care si un concurs cu premii, pentru toti telespectatorii fideli. De asemenea, la cererea acestora, vor fi invitati mai des sefi ai institutiilor din administratia locala (si nu numai), carora le veti putea adresa intrebari in direct, in limita spatiului alocat.

De la 20.30, emisiunea care face toti banii, adica „Bani la TV”, pune la bataie nu mai putin de 10 milioane lei vechi in fiecare zi, de luni pana vineri. „Pentru a participa la emisiune, telespectatorii trebuie sa dea cu zarul, sa joace 21 sau sa aleaga culoarea (rosu – negru). Toti cei care au sansa, vor intra in joc. Se vor proiecta imagini cu locuri din Transilvania si vor trebui, intr-un interval de 10 secunde sa raspunda la intrebari”, a precizat Claudiu Florescu, directorul postului.

Dupa „Bani la TV” va urma „Tara Mea”, cu Adi Rusu, in acelasi format cu revista presei, pamflete si subiecte incendiare care vor pune pe jar „flamandocii” institutiilor publice locale. De asemenea, emisiunea vine cu premii dintre cele mai inedite. Iar vineri, veti putea afla detalii despre destinatiile de week-end sau ce film puteti viziona, in cazul in care decideti sa ramaneti acasa.

La fel ca in grila veche, Mircea Muresan va prezenta emisiunea de folclor, in fiecare marti si joi, incepand cu ora 16, iar de la ora 13, duminica, Marilena Chiorean va realiza „Maramuresul Rasuna”, program cu care cei toti telespectatorii sunt familiari.

Claudiu Florescu va realiza „Emisiunea de Duminica”, asa cum v-a obisnuit ani la rand, cu subiecte axate pe administratia publica locala si dezvaluiri in exclusivitate. Intervalul orar ramane acelasi, 9 – 12.

Mai multe despre noua grila a Cinemar TV si intalnirea cu principalii realizatori, intr-o editie speciala, luni seara, de la ora 19.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu