- Publicitate -
Ad imageAd image

Fotbal Europa League: Unirea Urziceni – Hajduk Split: 1-1 – Ialomitenii, in colaps, echipa e in pragul destramarii

Ad imageAd image

Unirea Urziceni si formatia croata Hajduk Split au terminat la egalitate, 1-1, joi seara, in mansa a doua a play-off-ul Europa League la fotbal, pe stadionul Steaua din Capitala.

Unirea a ratat calificarea in grupe, chiar daca a deschis scorul prin Bilasco (2). Vukusic a egalat in final pentru Hajduk (88), care invinsese in primul joc cu scorul de 4-1. Unirea, echipa aflata in pragul destramarii, a inceput meciul in tromba si a deschis scorul inca din minutul 2, prin golul lui Bilasco, in urma unei pase de la Bordeanu: 1-0.

Unirea a controlat prima repriza si a mai avut doua ocazii bune de gol, prin Bilasco (9) si Rusescu (24), al carui sut a fost respins de

Subasic.

Dupa pauza, ialomitenii au avut situatii notabile prin Nicu (49), Onofras (53), Galamaz (64), Mehmedovic (68), Bilasco (74) si Frunza (84). Unirea avut superioritate numerica din minutul 66, cand a fost eliminat Brkljaca, dar nu a profitat de acest avantaj. Maftei a fost eliminat si el pe final (82), iar Hajduk a egalat prin Vukusic (88) si s-a calificat in grupe.

Hajduk elimina si pe Unirea dupa ce a trecut in faza precedenta de Dinamo, cu 1-3 si 3-0.

agerpres

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu