- Publicitate -
Ad imageAd image

Liviu Pop: „Sindicalistii sa fie verificati si sa isi declare averile. Pe cei care incearca altceva nu-i inteleg. Nu vad ce interese ascund”

Ad imageAd image

Marti, Senatul a adoptat noua lege ANI, votand in unanimitate pentru varianta de proiect in care liderii de sindicat nu sunt exceptati de la obligativitatea declararii averilor si posibilitatii de a fi supusi controlului Agentiei Nationale de Integritate. Cu toate ca s-au luptat pentru eliminarea obligativitatii, sindicalistii nu au reusit lucrul acesta.

Liviu Pop, presedintele Sindicatului din Administratie Baia Mare, afirma ca nu i se pare normal ca tocmai liderii de sindicat sa fie exceptati de la legea ANI, pentru ca nu au nimic de ascuns. In ceea ce priveste conducerea sindicatului pe care il reprezinta, la nivel national au fost publicate pe site-ul fnsa.eu declaratiile de avere si de interese ale membrilor din structura de conducere.

„Pe site-ul confederatiei au fost postate declaratiile de avere si interese ale tuturor celor din conducere. Sunt de acord sa fim verificati si sa ne declaram averile. Pe cei care incearca altceva nu-i inteleg. Nu vad ce interese ascund. Trebuie o reforma si in sistemul sindical, ca peste tot”, a spus Pop.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu