- Publicitate -
Ad imageAd image

Room service cu gulas, vin de Takaj si… proiecte cu inlocuiri de borduri – Istvan Ludescher va primi acte la semnat, chiar si in concediu

Ad imageAd image

Istvan Ludescher, primarul interimar baimarean, nu are liniste nici in concediu. In cursul acestei saptamani, el a fost chemat la Primarie pentru a semna acte. Iar astfel de acte trebuie semnate si in zilele care urmeaza.

Rodica Brad, secretarul, care la aceasta ora are prerogativele unui primar, spune ca nu isi asuma responsabilitatea semnarii tuturor actelor, lucrul acesta putandu-l face doar primarul interimar Istvan Ludescher, plecat din localitate in cursul saptamanii viitoare.

Desigur, impedimentul nu ar fi prea mare, intre un mic dejun si un vin de Takaj, ospatarul i-ar putea aduce pe tava lui Istvan Ludescher si cate un proiect la semnat.

„Doar Istvan Ludescher poate semna acte. Are bilet, e in concediu de luni (n. red., 16 august). O saptamana nu mai semnam (n. red., saptamana viitoare). Eu nu le semnez, numai pe partea mea. Daca va fi cazul, ii vom trimite acolo unde e plecat, sa le semneze”, spune secretarul municipiului, care precizeaza ca in cadrul sedintei de Consiliu Local din 31 august, borderoul va cuprinde aproape 70 de proiecte de hotarari.

Ciprian DRAGOS

Foto: Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu