- Publicitate -
Ad imageAd image

Secretarul Rodica Brad le-a retras lui Zamfir Ciceu si Mircea Dolha atributiile de viceprimar: „Se joaca cu soarta oamenilor. Nu le dau atributii niciunuia”

Ad imageAd image

Rodica Brad, secretarul Municipiului Baia Mare, afirma ca a incercat o reconciliere intre Zamfir Ciceu si Mircea Dolha, in disputa acestora pentru ocuparea functiei de viceprimar. Lovindu-se de opozitia acestora, a hotarat retragerea atributiilor date de functia respectiva, atat pentru unul, cat si pentru celalalt.

„Eu le-am retras atributiile la amandoi. Niciunul nu are atributii, pana nu se lamureste. Ei vor contesta. Pentru ca amandoi considera ca sunt viceprimari in functie. Si apoi sa-i pui pe oameni sa faca prin instanta actiuni pentru semnaturile lor? Ca lor le place, se joaca. Se joaca si cu soarta oamenilor. Mai bine nu le dau atributii la niciunul”, declara Rodica Brad.

In cursul acestei saptamani, instanta a decis suspendarea atributiilor de viceprimar conferite consilierului Zamfir Ciceu si repunerea in functie a lui Mircea Dolha. Acesta din urma, insa nu s-a prezentat la birou pentru a-si prelua atributiile, afirmand ca asteapta o intalnire cu colegii de partid, in vederea luarii unei decizii.

Dolha a lasat sa se inteleaga faptul ca ar putea refuza o intoarcere la Primarie. De cealalta parte, Zamfir Ciceu spune ca hotararile judecatoresti nu se refera direct la persoana sa si asteapta una care sa il priveasca in mod direct.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu