- Publicitate -
Ad imageAd image

Rodica Brad ii acuza pe Mircea Dolha si Zamfir Ciceu: „Am incercat o negociere cu ei. Nu doresc. Isi bat joc de Primarie si de un oras intreg”

Ad imageAd image

In urma cu doua zile, instanta a suspendat hotararile de Consiliu Local prin care viceprimarul Mircea Dolha a fost inlocuit cu Zamfir Ciceu, insa incertitudinile legate de atributiile acestora abia acum incep. Secretarul Rodica Brad afirma ca nu stie de cand sa aplice hotararea instanei, fapt pentru care a incercat o reconciliere intre pozitiile lui Zamfir Ciceu si Mircea Dolha, insa cei doi nu au cazut la pace.

Nemultumita de rezultatul tratativelor, aceasta ii acuza pe cei doi alesi locali ca isi bat joc de Baia Mare. „Am incercat sa fac o negociere cu ei. Dar nu doresc. Isi bat joc de institutie si isi bat joc de un oras intreg”, a declarat Rodica Brad.

Ce uita secretarul municipiului este faptul ca tot haosul creat in Primarie porneste de la Cristian Anghel, a carui renuntare la actiunea in contencios ar duce la alegeri in Baia Mare si la desemnarea unui primar de catre locuitorii urbei, si nu din randul consilierilor locali, pe criterii politice.

Ciprian DRAGOS

Foto: Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu