- Publicitate -
Ad imageAd image

Primele imagini video cu incendiul de la Maternitatea Giulesti au fost postate pe site-ul Politiei Romane (VIDEO)

Ad imageAd image

Politia Romana a postat primele imagini video surprinse in timpul incendiului care a avut loc la Maternitatea Giulesti, soldat cu moartea a patru bebelusi, in timp ce alti sapte se afla in stare critica.

Joi, procurorul Marius Iacob, seful Sectiei Urmarire Penala a Parchetului General, a declarat ca in cazul tragediei de la Maternitatea Giulesti exista indicii privind incalcarea atributiilor de serviciu si a regulamentelor specifice de catre mai multe persoane, atat din cadrul spitalului, cat si din afara acestuia, precizeaza agerpres.

El a mai afirmat ca a fost efectuata si o perchezitie informatica, fiind vizionate imaginile de pe camerele video ale spitalului.
„In baza unei autorizatii emise de instanta de judecata, s-a solicitat Institutului de Tehnologie Avansata a Serviciului Roman de Informatii efectuarea unei perchezitii informatice. Pana in prezent, s-au vizionat imaginile aflate pe cele opt camere ale spitalului si au fost obtinute mai multe date care vor fi necesare solutionarii cauzei”, a declarat Marius Iacob.

Vineri cercetarile la fata locului vor fi finalizate vineri, cu examinarea tuturor utilajelor si instrumentelor aflate in salonul de terapie intensiva in care a avut loc tragedia.
Pana acum au fost audiate 25 de persoane din randul personalului maternitatii, precum si a parintilor care au intervenit la stingerea incendiului.

El a informat ca, in salon, au fost si doua perechi de gemeni, care nu se afla insa printre bebelusii decedati.

ZiarMaramures.ro

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CRKtxcLh-oY[/youtube]

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu