- Publicitate -
Ad imageAd image

Tigari de contrabanda ascunse in portierele masinii – Doi aradeni, prinsi de politistii de frontiera maramureseni, s-au ales cu dosare penale

Ad imageAd image

In cursul noptii precedente, politistii de frontiera din cadul sectorului Valea Viseului au oprit pentru control, pe comunicatia Valea Viseului – Bistra, un autoturism Mercedes condus de V. Vasile, in varsta de 33 ani, din Arad, avand ca pasager pe P. Vasile, in varsta de 28 ani, din localitatea Pecica, judetul Arad.

In urma controlului efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite, ascunse in mai multe locasuri (portiere, locul rotii de rezerva), 1.217 pachete tigari de provenienta ucraineana, fara documente legale.

Cei doi barbati au declarat ca au cumparat tigarile de la V. Vasile, in varsta de  23 ani, din Valea Viseului.

Cantitatea de 1.217 pachete de tigari in valoare de 11.000 lei a fost confiscata iar autoturismul in cauza a fost indisponibilizat la sediul IJPF Maramures pana la finalizarea cercetarilor”, a declarat Radu Lungu, purtator de cuvant al Politiei de Frontiera Maramures.

Politistii de frontiera le-au intocmit celor trei persoane dosar penal pentru savarsirea infractiunii de colectare, detinere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere si vanzarea bunurilor sau a marfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscand ca acestea provin din contrabanda sau sunt destinate savarsirii acesteia.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu