- Publicitate -
Ad imageAd image

Penibil: Presedintele-dictator, deranjat de clipul care ii dezvaluie ilegalitatea comisa acum 11 ani – Vezi la ce face alergie seful statului (VIDEO)

Ad imageAd image

Presedintele statului arata ca sufera de mania dictatorilor care nu pot fi atinsi de criticile presei, demonstrand, daca mai era cazul, fobia pe care o are fata de „mogulii” de presa. Recent, Administratia Prezidentiala s-a adresat CNA, solicitand sanctionarea postului Realitatea TV, pentru difuzarea, in data de 27 iulie, a unui clip ce facea referire la un articol care urma sa apara in Academia Catavencu, in ziua urmatoare.

Clipul nu a fost unul tocmai laudativ la adresa presedintelui tuturor celor care l-au votat, insa CNA a decis ca nu se poate impune sanctionarea postului respectiv de televiziune, mentioneaza realitatea.net.

In articolul publicat de Academia Catavencu se aminteste faptul ca in 1999, pe vremea cand era ministru al Transporturilor, Traian Basescu a ordonat transformarea unui drum forestier, in drum national. Acesta trece prin Parcul National Retezat si leaga Valea Jiului de Baile Herculane. La 11 ani de la emiterea ordinului, drumul imaginat de Traian Basescu este pe cale sa se materializeze.

Jurnalistii de la Catavencu au dezvaluit faptul ca realizarea drumului national 66A constituie o ilegalitate. Ordonanta de Guvern nr. 57 din 2007 interzice orice constructie intr-o arie protejata sau intr-un parc natural. Constructiile care au ca scop siguranta nationala reprezinta singura exceptie de la regula. Drumul imaginat de fostul ministru al Transporturilor, marinar de profesie, nu poate face parte din cele de siguranta nationala.

ZiarMaramures.ro

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Mm4h9kaQ7UE&feature=player_embedded[/youtube]

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu