- Publicitate -
Ad imageAd image

Liderii de sindicat, exclusi de pe lista celor obligati sa isi declare averile – Luni, proiectul legii ANI va fi supus votului in Senat

Ad imageAd image

Comisiile reunite ale Senatului au avizat favorabil proiectul legii de organizare si functionare a Agentiei Nationale de Integritate. Cu noua voturi pentru si sapte abtineri, demnitarii au adoptat forma finala, in care este inclus si un amendament prin care se elimina obligativitatea ca liderii de sindicat sa isi declare averile si interesele.

In cursul saptamanii trecute, Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a aprobat revenirea la vechea forma a legii, asa cum a fost ea transmisa catre Senat, inainte de a fi declarata neconstitutionala. Printre cele mai importante modificari se numara declararea in formularele de avere a bijuteriilor si cardurilor de credit, pe langa informatii privind starea conturilor si imobilelor.

Luni, deputatii au adoptat forma actuala a proiectului, cu 204 voturi pentru. La inceputul saptamanii viitoare, legea va fi supusa votului in plenul Senatului.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu