- Publicitate -
Ad imageAd image

Masuri de austeritate: Subventiile pentru utilitati vor fi reduse – Emil Boc cere solutii concrete pana in data de 19 august

Ad imageAd image

Comisia interministeriala privind subventiile la energia termica pentru populatie a primit, luni, de la prim-ministrul Emil Boc, ca termen data de 19 august pentru a prezenta un raport continand solutii pentru subventionarea costurilor cu apa calda si caldura, a informat luni Biroul de presa al Guvernului.

Potrivit sursei citate, Emil Boc a discutat aproximativ doua ore cu ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, si cu ministrul Mediului, Laszlo Borbely, care conduc comisia.
La intrevederea de la Guvern au mai participat ministrul Muncii, Mihai Seitan, secretarul de stat din Ministerul Finantelor Gheorghe Gherghina, secretarul de stat din Ministerul Economiei Constantin Stafie, precum si reprezentanti ai Agentiei Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE).

Printre masurile de austeritate anuntate de prim-ministrul Emil Boc, inca din primavara, se numara si limitarea subventiilor la utilitati doar la populatia cu venituri reduse.

agerpres

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu