- Publicitate -
Ad imageAd image

Tigari de contrabanda, confiscate de politistii de frontiera maramureseni

Ad imageAd image

In cadrul unei actiuni pentru combaterea infractiunilor de contrabanda, politistii de frontiera au observat, pe raza localitatii Campulung la Tisa, pe S.Cornel de 23 ani in timp ce iesea din curtea imobilului sau cu doua colete voluminoase. Acesta a inmanat coletele lui H.Marius de 35 ani din localitatea Cluj-Napoca care le-a incarcat in  autoturismul pe care il conducea.

Autoturismul a fost oprit imediat in trafic,  iar in urma controlului efectuat au fost descoperite, disimulate in doua genti, 700 pachete tigari de provenienta ucraineana marca Viceroy.

Trecandu-se la un control amanuntit, in autoturismul in cauza a mai fost descoperit si un pistol cu bile de cauciuc, apartinand conducatorului auto.

Intreaga cantitate de tigari in valoare de 6.000 lei a fost cofiscata iar autoturismul in cauza a fost indisponibilizat la sediul IJPF Maramures pana la finalizarea cercetarilor.

De asemenea, se efectueaza cercetari si cu privire la legalitatea, provenienta si detinerea armamentului descoperit.

Politistii de frontiera le-au intocmit dosar penal numitilor S.Cornel si H. Marius pentru savarsirea infractiunii de colectare, detinere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere si vanzarea bunurilor sau a marfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscand ca acestea provin din contrabanda sau sunt destinate savarsirii acesteia”, a precizat Radu Lungu, purtator de cuvant al Politiei de Frontiera Maramures.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu