- Publicitate -
Ad imageAd image

Tragerea la sorti pentru play-off-ul Europa League – Vezi adversarele echipelor romanesti

Ad imageAd image

Echipa de fotbal FC Timisoara va intalni formatia engleza Manchester City in play-off-ul competitiei Europa League, potrivit tragerii la sorti care a avut loc vineri la sediul UEFA de la Nyon (Elvetia).

Gruparea banateana va disputa primul meci pe teren propriu, pe 19 august, returul fiind programat la Manchester, pe 26 august.

Antrenorul echipei FC Timisora, sarbul Vladimir Petrovic, considera ca formatia engleza Manchester City este „cel mai puternic adversar posibil” pe care gruparea banateana putea sa-l intalneasca in play-off-ul competitiei Europa League.
„S-a tras la sorti cel mai puternic adversar posibil pentru noi! Mai greu nu se putea. Ne vom lupta insa si ne vom juca sansa. Cei de la Manchester City sunt favoriti, asta e clar. Stim ce jucatori au in lot, ce fotbalisti au achizitionat in ultima perioada. Favorita din acest meci se cunoaste, dar noi nu ne vom preda!”, a spus Petrovic.

Echipa de fotbal FC Vaslui va avea ca adversara formatia franceza OSC Lille, in play-off-ul competitiei Europa League.

Gruparea patronata de Adrian Porumboiu va disputa primul meci pe teren propriu, pe 19 august, returul fiind programat pe 26 august, in Franta.

Steaua Bucuresti va intalni echipa elvetiana Grasshoppers Zurich in play-off-ul competitiei Europa League.

Ros-albastrii vor disputa primul meci in deplasare, pe 19 august, returul fiind programat pe 26 august, la Bucuresti.

Intr-un alt meci, Unirea Urziceni va intalni echipa Hajduk Split. Formatia croata este cea care a eliminat formatia Dinamo Bucuresti, in turul preliminar trecut, dupa 3-1 la Bucuresti pentru cainii rosii si 3-0 la Split.

agerpres

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu