- Publicitate -
Ad imageAd image

Incredibil: Sotia unui american a aflat de pe Facebook ca sotul o insela cu… nevasta sa – Barbatul este acuzat de bigamie (FOTO)

Ad imageAd image

Suspectandu-si sotul ca o inseala cu o alta femeie, sotia unui american a apelat la site-ul de socializare Facebook, unde a avut surpriza sa gaseasca faptul ca barbatul ei avea o alta relatie. Mai mult, respectiva femeie ii era sotie.

Cei doi se casatorisera in secret la Disney World, unde si-au facut numeroase fotografii. Cele peste 200 de poze publicate pe Facebook au fost gasite de prima sotie a americanului. Ulterior, Lynn France, in varsta de 41 ani, si-a acuzat sotul de bigamie.

Banuielile femeii au aparut in urma unor indicii care ii sugerau faptul ca sotul ei o minte in privinta deplasarilor pe care le invoca. Intr-o zi, ea i-a gasit acestuia pasaportul acasa, in timp ce el pretindea ca este plecat in China, pentru a derula afaceri.

Acum, barbatul sustine ca este nevinovat, nefiind casatorit legal cu prima femeie, cu care are doi copii. In prezent, acesta locuieste cu a doua sa nevasta, Amanda, impreuna cu copii minori din prima casatorie.

Prima sotie spune ca John France i-a luat copiii si nu o lasa sa-i viziteze. Barabatul se apara, afirmand ca este alegerea ei si ca ii poate cauta oricand doreste.

Tot contradictorii sunt si declaratiile avocatilor celor doua parti. Cel al lui John France sustine ca actul de stare civila al primei casatorii nu este legal, in timp ce aparatorul lui Lynn France afirma contrariul.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu