- Publicitate -
Ad imageAd image

80 de copii proveniti din familii de sinistrati din Suceava si Bacau beneficiaza de o tabara de o saptamana in Maramures

Ad imageAd image

Saptamana aceasta, Directia de Tineret Maramures, in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean, organizeaza o tabara pentru copii proveniti din familii de sinistrati.

Beneficiarii sunt 40 de copii din Judetul Suceava si 40 de copii din Judetul Bacau. Acestia vor avea parte de mai multe activitati, printre care excursii la Cimitirul Vesel de la Sapanta, Biserica Barsana, Biserica Peri, precum si de vizite la Muzeul de Mineralogie, Muzeul de Etnografie si Arta Populara etc.

De asemenea, in fiecare seara, se va organiza o discoteca, iar la sfarsitul taberei, un concurs de Miss si Mister. Toti doritorii vor avea parte si de o pregatire din partea unui profesor de sah.

Cazarea este asigurata de Directia de Tineret Maramures, iar cheltuielile cu hrana si organizarea activitatilor sunt suportate din sponsorizarile mai multor agenti economici din judet.

Printre cei care au sustinut financiar proiectul intitulat Punti de Prietenie se numara si profesori ai unitatilor scolare din Baia Mare.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu