- Publicitate -
Ad imageAd image

Vremea in Maramures: Temperaturi caniculare, de peste 30 grade Celsius – In cursul zilei sunt posibile furtuni

Ad imageAd image

Luna august debuteaza cu temperaturi caniculare. Acumularile de mase de aer cald pot duce la aparitia furtunilor. Meteorologic Transilvania Nord a transmis o informare de instabilitate atmosferica pentru Judetul Maramures, valabila pana duminica, la ora 20. Aceasta priveste averse ce pot avea caracter torential, intensificari de scurta durata ale vantului care pot lua aspect de vijelie, descarcari electrice si caderi de grindina.

In aceasta perioada turistii sunt sfatuiti sa nu se campeze in zona torentilor de pe versanti, vailor, paraielor, respectiv a podurilor si podetelor. Daca se aventureaza pe trasee montane trebuie sa isi anunte prezenta jandarmilor montani si salvamontistilor.

Temperaturile vor fi ridicate. Se anunta 29 grade Celsius la Sighetu Marmatiei si 31 grade Celsius in Baia Mare. Soarele apune la ora 21.01. La noapte, cerul va fi mai mult senin, cu temperaturi de maxim 15 grade Celsius.

Luni, vom avea parte de vreme la fel de calda, cu maxime de peste 31 grade Celsius. Sansele de precipiatii sunt mai reduse decat in timpul zilei de azi.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu