- Publicitate -
Ad imageAd image

Peste 150 locuri de munca disponibile in Maramures – Cei mai cautati sunt muncitorii necalificati in constructii si confectii

Ad imageAd image

Numarul locurilor de munca vacante in Maramures a crescut in aceasta perioada cu aproximativ 50% fata de saptamana precedenta. Cei interesati de un job, fie ca sunt someri, fie ca doresc un alt loc de munca pot alege, in functie de pregatire, experienta si pretentii, intre 151 de posturi disponibile.

Se cauta in special muncitori necalificati in constructii si confectii. Lista cuprinde urmatoarele meserii: agent securitate, electrician, gestionar, instalator incalzire centrala si gaze, lacatus, lucrator comercial, macaragiu, mecanic auto, sofer sau lucrator comercial.

Sanse mai mari de angajare au muncitorii necalificati pentru ca angajatorii ii prefera in diferite domenii de activitate precum constructiile, agricultura, industria textila, a ambalajelor, confectiilor.

De asemenea, persoanele care cunosc o meserie precum cea de lacatus, zugrav vopsitor sau confectioner au mai multe oferte. Posturi de inginer disponibile sunt doua: unul in industria textila si cel de-al doilea in constructii.

Locurile de munca vacante sunt distribuite in toate localitatile judetului dar cele mai multe sunt in Baia Mare si zona Sighetu Marmatiei.

TV Sighet

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu