- Publicitate -
Ad imageAd image

Umbla vorba prin oras: Vasile Bodnar ar putea face un potop de bine judetului, revenind ca director la Spitalul Sighet – DSP ar mai avea o sansa

Ad imageAd image

Umbla vorba prin oras, ca Mircea Man nu este impacat cu ideea ca pensionara Jeni Godja i-a furat postul de director la Spitalul Sighet, unde, nu-i asa, doctorul Gheorghe Stef a dat dovada unui management de invidiat. Si, pentru ca PDL e la putere, prezidentul si-a adus aminte ca are atuurile schimbarii lui Vasile Stefanca la Sighet.

Dupa Stefanca si Stef, doi directori pentru care un sculptor reprezinta una dintre necesitatile Spitalului, indispensabil pentru functionarea acestuia, iar grajdarii, o modalitate de reducere a cheltuielilor, ar putea fi inlocuiti cu o alta figura demna de a indrepta coltul buzelor spre urechi. Vasile Bodnar va spune ceva?

Bodnar ar urma sa revina in functia pe care a parasit-o pentru a prelua Directia de Sanatate Publica. Ceea ce pentru el ar insemna un regres, pentru judet, ar fi un pas inainte. Iar pentru Spitalul Sighet, unul pe loc. Ce ti-e Stef, ce ti-e Stefanca sau ce ti-e Bodnar?

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu