- Publicitate -
Ad imageAd image

Cel mai batran barbat din Japonia era mort de 30 de ani – Familia l-a tinut in casa, pentru a profita de pensia acestuia

Ad imageAd image

100.000 dolari, atat a castigat o familie din Japonia, pe perioada celor 30 de ani in care l-au declarat mort pe cel mai in varsta membru al familiei. Decesul „celui mai batran om din tara” a fost ascuns timp de trei decenii de catre urmasii acestuia, care au incasat pensiile, scrie bbcnews.

Decesul barbatului, „in varsta de 111 ani” nu a fost raportat autoritatilor. Acestea au descoperit faptul ca Sogen Kato era mumificat in propria locuinta, doar dupa ce primarul din Tokyo i-a trimis o invitatie, pentru a participa la o sarbatoare speciala dedicata persoanelor in varsta.

Intr-o maniera similara s-a procedat si cu sotia lui Kato, a carei pensie a fost incasata de urmasi. Pentru a scapa de auzatia de inselatorie, rudele sustin ca in urma cu 30 de ani, bunicul lor s-a retras in camera sa pentru a posti si a medita, dupa ce a anuntat ca intentioneaza sa devina un „Buddha viu”. Evident, nepotii nu au indraznit sa ii tulbure linistea.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu